Mocht een product onverhoopt niet zijn aangekomen of beschadigd of bedorven zijn, dan kan je dit product retourneren.

De eerste stap om te retourneren is naar jouw bestellingen te gaan, deze staan in jouw profiel.

Ga daarna naar de desbetreffende bestelling.

Geef aan dat er iets mis is met jouw bestelling.

Selecteer de producten die je wil retourneren.

Selecteer hoeveel producten je wil retourneren en welke reden je hiervoor hebt.

Wanneer je alles ingevuld hebt, wordt de "Retour indienen" knop roze en kan je hier op klikken. Als je hier op hebt geklikt, wordt het retourneringsproces in gang gezet.